Naam
Wachtwoord

Uitbreiding

Veelal wordt na aflevering van een applicatie het contact verloren met het bedrijf dat het heeft ontwikkeld. Echter soms komen er jaren later problemen of tekortkomingen aan het licht (met als extreem vb de recente euro conversie).

Wat dan vaak gebeurt is dat u ontdekt dat de oude ontwikkellaar niet meer bestaat, of gewoonweg niet geinteresseerd is in het oplossen van problemen of aanbrengen van uitbreidingen. Men wil vaak 'overnieuw' beginnen met alle kosten van dien.

Indien u de Delphi broncode bezit van de applicatie in kwestie hoeft dit niet uw enige optie te zijn. XZale Software heeft ervaring in overname van andermans broncode met als doel het verhelpen van mankementen en aanbrengen van uitbreidingen.

Of uw software nu gisteren of in 1997 is geschreven maakt hierbij niet uit. In 95% van de gevallen kan er een nieuwe versie worden gemaakt, waarbij al die irritante mankementen en tekortkomingen tot het verleden horen. En dit alles tegen een fractie van de kosten die voor een geheel nieuwe applicatie moeten worden gemaakt.


Contacteer ons voor de mogelijkheden omtrent uw situatie, stuurt u a.u.b. zoveel mogelijk informatie mee met betrekking tot het doel van de applicatie, de staat van de broncode, gebruikte Delphi versie en natuurlijk een samenvatting van de problemen en / of uitbreidingen die moeten worden opgelost of aangepast.

Best bekeken met Firefox of Seamonkey bij 1024x768 of betere resolutie.