Naam
Wachtwoord

Webontwikkeling

De meeste websites op internet zijn tegenwoordig dynamisch, dat wil zeggen dat de pagina's die je ziet worden gegenereerd. Dit genereren wordt verzorgt door een serverside scripttaal. PHP is zo'n taal en tevens een van de meest gebruikte / populaire.

Indien u plannen met betrekking tot een dynamische site heeft en uw server beschikt over PHP ondersteuning, dan kan XZale u helpen. XZale heeft ervaring met ontwikkelen van zowel kleine als grote websites.

Joomla

Joomla is een compleet gratis dynamische website platform, een zogenaamd CMS (content management systeem). Joomla is geschreven in PHP door honderden vrijwilligers die hun tijd en werk aan de gemeenschap schenken. Dankzij Joomla kunt u de ontwikkelkosten van het bouwen van een basis site dramatisch terugbrengen.

XZale is bekend met Joomla en kan voorzien in installatie en uitbreiding. Uitbreiding kan nodig zijn als u iets wilt dat net niet kan met standaard Joomla en diens verkrijgbare uitbreidingen.


Aarzel niet om voor informatie c.q. mogelijkheden met betrekking tot uw plannen / benodigdheden contact met ons te zoeken.

Best bekeken met Firefox of Seamonkey bij 1024x768 of betere resolutie.